Hišni kino za vrhunsko zabavo

Za najboljše filmske užitke ali pa za najboljšo zabavo ob odlični glasbi bo od sedaj poskrbel vaš sodobni hišni kino, ki bo v vaš dom vnesel vrhunski zvok, najboljšo sliko in preprosto uporabo in združljivost različnih naprav v en vrhunski avdio video center. Če iščete najboljši zvok in vrhunsko sliko, potem je domači kino proizvajalca Onkyo prava izbira. S hišnim kinom boste lahko prirejali najboljše zabave ob vrhunski glasbi ali pa organizirali najboljše filmske večere ali igranje video igric s prijatelji. Vse to vam bo omogočil vrhunski hišni kino proizvajalca Onkyo.

Za vrhunsko zabavo je sedaj vse potrebno združeno v enem samem paketu. S hišnim kinom boste dobili vrhunski predvajalnik zvoka oziroma AV receiver, ki bo povezal vse vaše predvajalnike, tako glasbene, kot tudi video in jih združil v en sistem, ki ga boste z lahkoto upravljali in nadzorovali. Z vašim TV-jem ga boste povezali povsem preprosto, z enim samim HDMI kablom, preko katerega bo tekel vrhunski signal, ki bo zagotavljal najboljšo sliko in zvok. S 7.1 kanalnim receiverjem boste tako povsem preprosto povezali vse vaše naprave, tako najnovejše DVD in Blu-ray predvajalnike, kot tudi starejše analogne konzole. Hišni kino pa seveda ni popoln brez vrhunskih zvočnikov. Sedem vrhunskih zvočnikov, brezžični nizkotonski zvočnik ali subwoofer in pa dva zvočnika za višinske kanale omogočajo neverjeten zvok in pričarajo neverjeten večdimenzionalni zvok.

Hišni kino

Hišni kino se seveda z vašimi pametnimi napravami poveže tudi s pomočjo Bluetooth tehnologije in s pretokom vsebin boste vedno lahko gledali ali poslušali natanko tisto, kar si v tistem trenutku želite. In to brez neskončnega povezovanja. Še ena značilnost in prednost hišnega kina Onkyo je AccuEQ, izenačevalec, ki samodejno izmeri razdalje med posameznimi zvočniki in nato samodejno prilagodi predvajanje zvoka v prostoru za kar najboljšo izkušnjo poslušanja vrhunskega zvoka. Sodobni hišni kino seveda podpira vse sodobne tehnologije, DolbyAtmos, Dolby HD, DTS Master Audio in ostale, prav tako pa podpira tudi 4K Ultra HD video za uživanje v kar najboljši sliki. Vse to omogoča predvajanje vrhunskega zvoka, ki si ga lahko tudi poljubno prilagajate, s prostorskim učinkom, ki ga sistem pričara s pomočjo pametne razporeditve zvočnikov pa bo tudi gledanje filmov postalo prav posebno doživetje, še bolj intenzivno kot pa v pravem kinu.

Tudi če ste strasten igričar, boste s tem sistemom lahko še bolj intenzivno doživeli igranje iger in se še preprosteje vživeli v like in dogajanje v igri. Vrhunski zvok in slika, ki vam ju bo posredoval sistem Onkyo, bo igranje igric dvignilo na še veliko višjo raven.

S pomočjo vrhunskega hišnega kina Onkyo boste v vaš dom vnesli res vrhunsko izkušnjo poslušanja glasbe, gledanja filmov ali pa igranja igric. S svojimi vrhunskimi zmogljivostmi, odličnimi sistemi povezljivosti in pretočnosti ter s podporo vseh najnovejših in najsodobnejših sistemov je Onkyo prav gotovo izdelal sistem, ki bo zadovoljil tudi največje sladokusce. Če si torej želite svoj dom napolniti z vrhunskim zvokom, obiščite eno izmed trgovin Harvey Norman po Sloveniji in izberite vrhunski hišni kino Onkyo za vaš dom ter začnite uživati v najboljšem zvoku in vrhunski sliki.

Preverite torej vrhunske lastnosti tega sistema hišnega kina in se z obiskom ene od poslovalnic Harvey Norman prepričajte v vrhunski zvok in sliko, ki ga ta hišni kino predvaja. Navdušeni boste nad čistostjo in prostorskim občutkom zvoka, kakovostna slika pa vas bo prepričala, da je ravno ta sistem tisti, ki si ga želite. S svojo preprosto uporabo, jasnimi uporabniškimi vmesniki ter zelo preprosto in učinkovito povezljivostjo različnih naprav ter vrhunsko pretočnostjo vsebin se lahko vaša zabava začne kar takoj. Bliža pa se tudi Novo leto in čas obdarovanja, morda je ravno ta sistem tisto popolno darilo za vašega dragega?