Kabelske police, cvetlična korita … Kvalitetni izdelki na enem mestu

Izdelki iz nerjavečega jekla so izredno hvaležni, saj ne zahtevajo posebnega vzdrževanja in so trpežni, hkrati pa so lahko še neverjetno estetski in dajo prostoru poseben videz. Tudi zato dandanes iz nerjavečega jekla izdelujejo že skorajda vse, a mi se bomo osredotočili na kabelske police in cvetlična korita, ki jih za ugodno ceno dobite na enem mestu.

 

cvetlična korita

 

Kaj so kabelske police?

 

Že samo ime pove, da so to nekakšne police za kable, torej za električno ali kakšno drugo napeljavo. Najpogosteje se uporabljajo v kakšnih industrijskih objektih, pa tudi pri cestni infrastrukturi, v prometu, telekomunikaciji, pri najrazličnejši električni napeljavi … Možnosti uporabe kabelskih polic je ogromno, prav tako izbira, ki vam je na voljo.

 

 

Izdelujejo jih iz pocinkane pločevine, nerjavečega jekla ali vroče cinkane jeklene pločevine, seveda pa jih lahko tudi zaščitijo z natančnim prašnim lakiranjem v barvi, ki jo izberete sami. Kabelske police so na voljo tudi v različnih dimenzijah, tako da boste zagotovo dobili takšne, ki vam bodo kar najbolj odgovarjale. Strokovnjaki se bodo potrudili s kakovostno izdelavo, najboljšimi materiali in s praktičnostjo. Kabelske police lahko namestimo hitro in preprosto, nameščanje pa je tudi varno, saj so narejene tako, da imajo ukrivljene robove. Seveda boste morali poleg polic izbrati še povezovalne elemente, nosilce in dodaten pribor, brez katerega zastavljenega projekta pač ne boste morali izpeljati. Svetujemo, da o vsem, kar potrebujete, povprašate strokovnjake, ki so tu zato, da vam pomagajo in olajšajo delo.

 

Seveda pa kabelske police niso edino, kar lahko dobimo iz nerjavečega jekla. Tovrstni izdelki so vse bolj priljubljeni, daj jih odlikujejo moderen dizajn, eleganten videz, odpornost in dolgotrajnost, torej dolga življenjska doba.

 

kabelske police

 

Cvetlična korita za sodoben dom

 

Bi radi v svoj dom vnesli nekaj novega in s posebnim pridihom sodobnega? Izberite cvetlična korita iz nerjavečega jekla! Oblikovana so minimalistično in elegantno, hkrati pa so izredno kakovostna. Kljubujejo še tako nenavadnim vremenskim razmeram in imajo res dolgo življenjsko dobo, hkrati pa so zasnovana tako, da ne obremenjujejo okolja.

 

Čas vrtičkanja, tudi v loncih, je tu. Namesto klasičnih korit iz plastike letos izberite cvetlična korita, ki vas bodo navdušila tako s svojim videzom kot funkcionalnostjo. Na voljo imate korita po meri, torej takšnih dimenzij, kot si jih lahko domislite, s čimer bodo popolnoma ustrezala izbranemu prostoru. Postavite jih lahko v notranjost doma ali pa zunaj, pred vhod, na vrt oziroma kamor koli si pač želite. Premišljen dizajn in prilagodljivost sta dovolj velika razloga, da jih lahko postavite tudi na teraso ali balkon, saj bodo celoten videz doma lepo zaokrožila. Če vas moti klasičen kovinski videz, boste na svoj račun prišli tudi tako, da boste izbrali cvetlična korita v svoji najljubši barvi!

 

Ko izbirate cvetlična korita, pa si odgovorite tudi na naslednja vprašanja oziroma postavke:

 

  • Kaj želimo z njimi doseči – sproščeno vzdušje, resnobnost, igrivost ali kaj četrtega?
  • Kakšne rože/rastline bomo vanje posadili – barvite, z velikimi cvetovi, zgolj zelenje …? V teh koritih lahko zlahka gojite tudi paradižnik na terasi ali zelišča!
  • Kam jih bomo postavili – če jih bomo večkrat prestavljali, izberimo manjša …?
  • Kakšne oblike bomo izbrali – klasične, koničaste, podolgovate …?
  • Barve – bi imeli cvetlična korita z vzorčki, morda zgolj v eni barvi ali v klasični inox barvi? Če imate minimalistično opremljeno stanovanje, bo morda najboljša izbira bela, siva ali črna, seveda pa lahko prostor popestrite z živo rdečo ali kakšno drugo barvo, ki bo pritegnila poglede.
  • Bodimo pozorni na to, da se korita skladajo s prostorom, v katerem so nameščena.

 

korita

 

Ko izbirate cvetlična korita, je vsekakor dobrodošlo, da imate že vnaprej v glavi neko sliko o tem, kaj bi z njimi radi sporočili, dosegli, kaj bi vanje radi posadili in kam jih boste postavili. To so glavne stvari, oblike, natančnejše dimenzije in barve pa so tiste pomembne podrobnosti, s katerimi boste videzu svojega doma postavili funkcionalno in estetsko dovršeno piko na i.

 

Vse zgoraj našteto, tako kabelske police kot vrhunska korita, lahko dobite na enem mestu. Prav tam, kjer boste našli tudi vrhunsko storitev svetovanja, pomoči, reševanja dilem … Odločite se za kakovost, lep dizajn, moderen videz, vrhunsko izdelavo in, končno, izdelek, na katerega boste ponosni.