Stojala za kolesa in motorje so odličen pripomoček

Stojala za kolesa in motorje so koristna doma kot tudi pred podjetji, trgovinami, restavracijami, skratka povsod, kjer se kolesarji in motoristi ustavljajo in parkirajo svoja praktična vozila, da bi kaj kupili, pojedli ali se odpočili. Zato so stojala za kolesa in motorje odličen pripomoček za to, da so kolesa in motorji na varnem in da jih ni treba polagati na tla, če nimajo lastnih nog za podstaviti, pa še lastniki jih lahko privežejo torej priklenejo z verigam in zajlami, da jih nepridipravi ne odpeljejo med tem, ko so v stavbi. 

Najbolj praktična stojala za kolesa in motorje ste gotovo že opazili pred večjimi stavbami in knjižnicami, tako so kolesa in motorji na enem mestu, ki je za to določeno in ne ovirajo peščev ali drugega prometa. Okolica pa bo izgledala lepo urejeno.

Stojala za kolesa in motorje so lahko izdelana iz več materialov, najpogostejše so narejena iz kovine, ki je prebarvana ali pa tudi iz betona. Najbolje je, da so visoka, da ujamejo kolo čim višje in se ne skrivi ali pa da zajamejo samo gumo, kot to ponavadi je pri betonskih stojalih. 

Ali potrebujete tudi vi stojala za kolesa in motorje? Vsaka kiha jih lahko potrebuje ali vsak blok, nekateri jih imajo tudi v kolesarnicah ali v kleteh, kjer so pospravljena kolesa, včasih tudi motorji, saj jih dostikrat pozimi niti ne uporabljamo. Zagotovo bodo tudi vam prav prišla za vso družini in vse vaše obiskovalce, ki bodo veseli takih stojal, da bodo njihova vozila varna ter ne bodo padla po tleh, tudi če zapiha veter ali se kdo obregne ob njih.

Nikoli več ne bo tako, da če reno kolo pade podre potem vse druge naokoli in vsi vsevprek ležijo pred stavbo. To je še posebej nerodno, če je koles več, vmes pa se zagotovo najde še kakšen motor.