Klevevž je naravni dolenjski biser

Klevevž je prelep kraj, ki gam orate obiskati, je naravna lepota, ki pogreje vsako srce in tudi razgiba telo. Zdaj je čas, da ga obiščete in si napolnite baterije. Če hočete vedeti več o Klevevžu, ki je dolenjski naravni biser, kliknite tukaj za  več informacij. Klevevž je dokaj neznan, zadnje čase se obiskujejo turisti po zaslugi blogerja in popotnika Tomaža Gorca, ki odkriva take bisere in jih predstavi javnosti. Domačini niso preveč zadovoljni, ker je tam vse brezplačno in so ljudje nesramni ter puščajo za seboj svinjarijo ter razdejanje. Zato pozivamo vse, ki boste ta prelepi kraj obiskali, da ste zelo tolerantni in spoštljivi do kraj in domačinov.

klevevž

Klevevž je prelep kraj, kjer so znane termalne zdravilne vode, in tam je jezero, ki ima vse leto enako stopinj torej je voda zelo topla. Kopate se lahko tudi pozimi. Tam je tudi stara ruševina klevevžkega gradu, ki jo lahko najdete na potepu okoli jezera, srečali pa boste tudi gostišče s super hrano, ki vam lahko poteši lakoto. Izlet v te dolenske kraje se gotovo splača, parkiranje je brezplačno kot tudi kopanje, ker kraj še ni tako znan, ni tako obljuden, vendar pa je tam vedno več turistov.

Če boste sli v Klevevž, si vzemite več časa, ker je kraj poln zanimivosti in znamenitosti, ki so redko videne, zadovoljni boste s prečudovitim izletom, ki bo napolnil vaše baterije, srce in dušo. Ko boste srečali tablo Klevevž pa se le spomnite na spoštovanje do narave, poberite vse smeti za seboj in ne puščajte razdejanja, ne trgajte svetlic in ne lomite vej, ne kurite v naravi ampak si privoščite luštno kopanje v termalnih vodah, sprehod po prelepe gozdu in kulturni pogled na našo davno zgodovino, ko je tam še kraljeval grad. Po zaslugi blogerja in popotnika nam je vsem zdaj znano, da na dolenjskem obstaja ta biser.