frizerski vozički

Novi frizerski vozički

Na https://www.frizerskaoprema.si/c/ceriotti-vozicki/ lahko najdete najboljšo frizerko opremo za vas.

Frizerski vozički ali mizice so eni izmed najpomembnejših pripomočkov v frizerskem salonu. Pri nakupu teh morate biti pozorni, da je narejen iz materiala, ki je odporen na vodo in se ne bo zlahka poškodoval.

V ponudbi je večino vozičkov takšnih, ki imajo kovinsko barvano konstrukcijo in različne steklene police. Te se ne krušijo, se ne poškodujejo in jih je tudi možno hitro očistiti z detergenti.

frizerski vozički

Moderen voziček za odlaganje pripomočkov je namenjen uporabi v frizerskih in drugih salonih. Frizerski voziček 3013Bm je izdelan iz kvalitetne, plastične mase, ki je enostavno za čiščenje in ni občutljiva na čistila.

Frizerski vozički so primerni za odlaganje, shranjevanje opreme in pripomočkov v frizerskem salonu.

Kaj vse ponujajo:

– 5 odstranljivih predalov,

– 2 posodici za mešanje barv,

– nosilec za fen,

– 3 stranske, odlagalne police,

– enostavno premikanje s pomočjo koleščkov.

Je zelo dobra izbira pri organizaciji pripomočkov, ki jih imate in je odličen pri uporabi v kozmetičnih salonih, tattoo studie in pa tudi za pasje in mačje frizerje. Ponuja vse, kar bi si želeli in njegova kvaliteta je na nivoju visoko kvalitetnega salonskega vozička. Je preproste in elegantne oblike, ponuja več različno velikih predalov, ki vam omogočajo shranjevanje pripomočkov. Najvišji predal ima montirana držala za sušilec za lase in stranska držala za spreje. Njegovi spodnji pladnji so izdelani iz močne in vzdržljive plastike, zato ga boste lahko brez težav izvlekli ven. Ima 4 vrtljiva kolesca. Omogočajo preprosto premikanje vozička, tako pa vam bo ta vedno na dosegu roke.

V trgovini pa niso na voljo le frizerski vozički, vendar tudi zelo velika izbira ostale frizerske opreme. Če vas zanima nakup sušilcev za lase, frizerskih stolov, električne opreme, pohištva ali drugih frizerskih pripomočkov, le obiščite njihovo spletno trgovino in si izberite tiste, ki vam bodo najbolj ustrezali.