katalogi

Katalogi Magma Media

V naše nabiralnike dobimo vsak dan kakšen reklamni katalog. Katalogi nam včasih zelo prav pridejo, saj tako lahko izvemo za kakšno akcijo ali kaj podobnega. Magma.si je podjetje, ki se ukvarja s tiskanjem katalogov in podobnih reči. Namenjeni so za različne namene, lahko kot reklama izdelkov, lahko promocija podjetja in še kar nekaj načinom oglaševanja. Največ krat poznamo tiste iz trgovine, kjer iščemo izdelke po znižanih cenah. Samo ti so drugačni, kot jih tiskajo v Magma media. Ti so bolj za promocije ali oglaševanje strankam. Prav tako se bomo tudi v tem članku tem posvetili.

Kako zgledajo katalogi ne rabimo posebej opisovati, ker nam je vsem jasno. Poslovne stranke oziroma poslovni partnerji se radi poslužujejo takem delu. To pomeni, da se s katalogi promovirajo. Promocijska tiskovina nam lahko ogromno prinese samemu podjetju. Prav tako je to en cenejši način promocije. Nabavimo si večjo količino katalogov, kar nas stanejo ceneje, kot samo nekaj komadov. Sami morate malo pomisliti in si nekako začrtati sam katalog. Katalogi gredo v tisk, ko vi nekaj sestavite, jim pošljete nek osnutek. Malo domišljije in katalogi so lahko v 24 urah že pri vam doma.

Ne pozabite v katalog dat res kvalitetne fotografije, prav tako ne pozabite na same cene, če kaj prodajate. Sedaj je odvisno za kakšen namen imate kataloge. Vse kar bodo potem oni naredili bo njihova naloga. Katalogi bodo res kvalitetni, ves material bo drugačen, kot ste ga navajeni. Prav tako sam tisk je strokovno narejen, saj imajo vso opremo res kvalitetno. Na spletni strani si lahko nekaj o samem tisku preberete, prav tako jih vprašate glede tiska. Če potrebujete tiskovine, kar hitro na delo. Premišljeno sestavite svoj katalog, da boste tudi vi lahko naredili nekaj za svoje podjetje. Promocija je vedno dobrodošla, saj če hočemo v poslu uspeti, moramo nekaj narediti.