kako pobeliti zobe

Kako pobeliti zobe – izveste pri estetskem zobozdravniku

Se tudi vi sprašujete, kako pobeliti zobe? Preprost odgovor na vprašanje je, odločite se za profesionalno beljenje zob. Že res, da se nekateri odločajo za beljenje zob domačimi pripravki, kar pa lahko poškoduje vaše zobe. Torej, kako pobeliti zobe, izveste pri strokovnjaku, estetskem zobozdravniku.

kako pobeliti zobe
Povprašajte estetskega zobozdravnika, kako pobeliti zobe.

Kako pobeliti zobe?
Danes si vsak želi izvedeti, kako pobeliti zobe, da bi imeli lep nasmeh, kot zvezdniki na družabnih omrežjih. Obstaja kar nekaj hitrih rešitev, kako pobeliti zobe, a pri tem je treba biti zelo previden, da si ne naredite več škode kot koristi. Najbolje bo, da obiščete estetsko zobozdravstvo, kjer bodo poskrbeli, da boste spet imeli lep in bel nasmeh. Zavedajte se, da beljenje zob ni enkraten dogodek v življenju, ampak je potrebno nekajkrat postopek tudi ponoviti. Barva zob se v našem življenju spreminja tudi zaradi prehrane, ki jo uživamo (čaji, kava, vino…) in tudi zaradi morebitnega kajenja. Obarvane obloge je do neke mere mogoče odstrani s temeljitim ščetkanjem, a včasih pride do globljega obarvanja zob pa tudi z leti zobje postanejo temnejši, sklenina namreč postane tanjša, kopičijo se madeži in posledično tudi slaba volja.

Kako pobeliti zobe v manj kot eni uri?
Preko Doktor 1A, zdravstvene agencije, ki ocenjuje zobozdravstvene ordinacije na podlagi anketiranih pacientov, si lahko zagotovite dostop do brezplačnega posveta, kjer boste izvedeli, kako pobeliti zobe. Beli zobje v le 45 minutah, brez bolečin, čakalnih dom in neprijetnega občutka. Agencija Doktor 1A vam bo ponudila nekaj estetskih zobozdravstvenih ordinacij, potem pa se sami odločite, h komu boste odšli na brezplačen pregled. Če se odločite za beljenje zob vam preko agencije Doktor 1A, pripada ekskluzivni 20 % popust. Zagotavljajo vam tudi neboleč poseg. Po opravljeni storitvi izpolnite anketni vprašalnik o zadovoljstvu pacienta in si prislužite še bon v vrednosti 100 € v ponudbi Doktor 1A.