|

Ali so lahko ženski parfumi cenejši?

Ženski parfumi so različnih vonjam za različne okuse. Nekateri zelo dobri parfumi s prelepim vonjem pa so zelo dragi, ker imajo za seboj neko znamko, ki dviga ceno parfumom. Ali veste, da so dragi ženski parfumi lahko tudi zmerne, normalne cene, če so pakirani brez znamke, pa vendar gre za enake parfume? Da, skoraj ni mogoče verjeti, ampak od zdaj naprej boste lahko ženske parfume kupovali po bistveno nižjih cenah točno take, kot ste jih do sedaj in boste v svojem izbranem vonju uživala še naprej. V teh časih je na denar treba paziti, zato pridejo take novice zares prav.

Kateri ženski parfumi pa so vam všeč? Kakšna pa je njihova cena? Verjetno kar zasoljena, ker gotovo uporabljate parfume priznanih znamk, ki so zelo dobri. Malo ljudi pa ve, da so točeni parfumi teh enakih znamk bistveno cenejši, gre pa za povsem enak parfum, ki ste ga vajeni do sedaj, le da na njem ni nalepke. Tako majhna razlika v izgledu pa tako velika razlika v ceni. Prepričajte se sami.

Dragi ženski parfumi so sedaj za vas preteklost. Na izbiro boste imeli različne vonje, tako sladke, kot bolj ostre, tudi mehki in nežni so na razpolago, saj vemo, da ima vsak človek svoj vonj in okus. Ženski parfumi so lahko elegantni ali pa boste vonjali po vrtnicah, smreki, gozdu, medu, kokosu, po nečem posebnem, izbira je čisto vaša. Vsaka ženska ve, da je zelo dolgo iskala vonj, ki ji ustreza in sodi na njeno kožo, pa da je všeč tufi njenemu partnerju, kar je pogoj, da ga ženska tudi kupi.

Sedaj pa si predstavljajte, kako opojno dišite in se vsi ozirajo za vami ter iščejo vašo bližino. To so zmožni pričarati samo sanjski vonji, parfumi, ki jih točijo za zmerno ceno pa so še vedno vaši parfumi. Preizkusite jih in se prepričajte, da so isti.