korito prtljažnika

Korito prtljažnika pomaga vzdrževati čistočo prtljažnika avtomobila

Če ste voznik, ki se spopada z neredom v zadnjem delu avtomobila, niste sami. Od mokrih čevljev do blatnih škornjev – notranjost avtomobila je težko ohraniti čisto. Tu pride prav korito prtljažnika. Korita prtljažnika so preprosta in cenovno ugodna rešitev za ohranjanje čistoče v notranjosti avtomobila ne glede na vrsto nereda, na katerega lahko naletite. Oglejmo si, zakaj so tako uporabna in kako vam lahko pomagajo

Kaj so in čemu so namenjena?

Korito prtljažnika je plitvo plastično korito, ki je nameščeno na tleh prtljažnika avtomobila. Na vseh straneh imajo dvignjene robove, ki pomagajo zadržati umazanijo ali ostanke, ki padejo s podplatov čevljev, kot so blato, voda, pesek in umazanija. Ta korita ščitijo pred morebitno umazanijo, saj zagotavljajo vodotesno pregrado med vašimi predmeti in dnom prtljažnika. To pomeni, da bo vaš prtljažnik ostal čist in suh, tudi če se kaj razlije, kar vam bo prihranilo čas in trud pri čiščenju. Prav tako pomagajo zaščititi notranje preproge pred bledenjem in obrabo. To še posebej velja, če živite na območju z ostrimi zimskimi vremenskimi razmerami, zaradi katerih se na cestah in poteh nabira veliko ledu in snega, ki se sčasoma lahko prenese v vaš avtomobil.

korito prtljažnika

Prednosti njihove uporabe

Odlična so za vsakodnevno vzdrževanje čistoče v notranjosti avtomobila in preprečevanje dolgoročnih poškodb preprog v vozilu. Poleg tega jih je izjemno enostavno namestiti in so enostavni za čiščenje, saj jih morate le izvleči in na hitro sprati, preden jih ponovno namestite v vozilo. S tem prihranite čas, ki ga porabite za čiščenje avta!

Zaključek

Uporaba korit prtljažnika je odličen način za ohranjanje čistoče v notranjosti vozila, ne da bi vas nenehno skrbelo, da boste vanj vsakič, ko kaj date v vozilo, vnesli blato ali mokroto. Enostavno jih je namestiti in vzdrževati, zato so odlični za zaposlene voznike, ki ne želijo porabiti preveč časa za čiščenjem za seboj! Če torej želite učinkovito, a preprosto rešitev za obvladovanje nereda v avtomobilu, še danes razmislite o naložbi v kakovostno korito prtljažnika!