Smučišče Kope obratuje

Če želite smučat pejte smučat na smučišče Kope. Smučanje na Kopah je primerno za vsako zimo, tudi če je malo snega ali pa veliko. Smučišče Kope vsako leto privabi na tisoče obiskovalcev, kateri si želijo smučat in delati aktivnosti na 8 kilometrov dolgi smučarski progi. Poskrbijo tudi za aktivnosti v poletju.  

 

Smučišče Kope za ljubitelje beli strmin

 

Kope ponuja osem kilometrov smučarskih prog. Vse proge so raznolike in primerne za vsakega ljubitelja in pa za stopnje profesionalnosti. Povezuje jih 5 sedežnic in 2 štirisedežnici. Za bolj natanče smučišče Kopa ima  3.1 kilometer težkih prog, 4.4 kilometrov srednje težkih prog in 2.1 kilometra lahkih prog. Najdaljša proga na smučišču pa se pohvali s 500 metri spremembe nadmorske višine. Na link povezavi lahko najdete cenik  smučarskih vozovnic za letošnjo sezono.

 

 

Dodatne aktivnosti na smučišču Kope za pozimi in poleti

 

Zraven smučanja, ki je primarna aktivnost pozimi na Kopah, je na voljo veliko drugih aktivnosti. Obiskovalci se lahko navdušujejo nad deskanjem na snegu, krpljanju, teku na smučeh in skicrossu. Lahko si tudi izposodiš opremo pri smučarskem servisu. Za otroke je poskrbljeno z otroškim poligonom, za željne otroke, ki se želijo učiti pa so tečaji smučanja. V kolikor pa bi želel biti tekmovalen pa je tudi poskrbljeno za to.

Če pa vas zanimajo aktivnosti poleti, greste pa lahko na pohod, disc golf, kolesarstvo in mini trailing.

 

 

Spanje na smučišču Kope 

 

Ko po končanem dnevu smučanja in uživanja želiš iti domov, ugotoviš, da je kar daleč do doma ali hotela in nemoreš do tam, ker si zelo zaspan in utrujen. To se lahko reši tako, da se namestiš blizu smučišča na parking za avtodome z avtodomom, če ga pa nimaš, se pa lahko namestiš petih drugih lokacijah. To so Lukov dom, Grmovškov dom, Apartmaji Pungart,Luka in Vabo, ki so zraven smučišča Kupe. Prijaviš se pa lahko na njihovi spletni strani.