Hardtop pergola za udobno bivanje na prostem

Hardtop pergola je inovacija na področju senčnikov, saj ponuja inovativne rešitve za še boljše senčenje. Je edina samočistilna pergola na trgu, ima najširše in najtanjše lamele za pergole, hkrati pa je tudi statično najmočnejša pergola med pergolami. Preberite si več o podjetju InoxVerbovsek doo, da boste začutili, zakaj izdelujejo najboljše pergole.

hardtop-pergola

 

Če si želite poleti uživati na terasi, brez, da vas moti sonce, dež ali kakšna druga vremenska tegoba, potem je hardtop pergola prava izbira za vas. Je najboljša pergola zato, ker ima veliko prednosti pred ostalimi. Kontrolirano sonči in senči, je visoko odporna na dež, sneg in celo točo, prav tako je odporna vsak veter, izdelana je iz nerjavečih materialov, zato je popolnoma korozijsko odporna. Zaradi njenih dobrih lastnosti je dolgo obstojna, kar pomeni, da vam bo brezhibno služila desetletja.

Hardtop pergola je edina pergola, ki je samočistilna ker je brez žlebov, vso umazanijo, listje in ostalo, dež izpere naravnost v odtok. Tako se vam ni treba ubadati z neprijetnim opravilom, kot je čiščenjem žlebov. Pergola tega podjetja, je unikaten proizvod, saj je izdelana po meri vsakega naročnika posebej. Izbirate lahko med različnimi barvami, konstrukcijo, tip pergole (samostoječa, pritrjena na objekt v kotu, pritrjena na objekt na vogalu, vgrajena na strop ali streho). Izbirate lahko tudi dodatke po želji, kot naprimer LED svetila, senzor za dež, stranska senčila, elektro gretje lamel, in še kaj bi se našlo.

Hardop pergola, je vsekakor najboljša izbira, če želite svojemu vrtu ali terasi ponuditi najboljše. Inovativna pergola, ki je edina odporna na veter, dež in točo, prenese pa kar en meter snega, vam bo polepšala poletne večere na prostem, pa tudi jeseni in zgodaj pozimi boste še lahko uživali, saj vam bo hardtop pergola nudila zaščito pred vremenskimi vplivi. Kljub temu, da ponuja ta pergola visoko udobje bivanja na prostem, je cena zelo ugodna. Povprašajte ponudnika.