Stenski koledarji

Stenski koledarji so že na voljo

Stenski koledarji so dejanje nanašanja peresa na papir, kot da bi miselno dal samolepilni listek; če nekaj zapišem, je večja verjetnost, da mi bo ostalo v spominu, kot če to vtipkam v telefon. Pestra ponudba koledarjev je na tej povezavi. Na stenskem koledarju je nekaj tako pomirjujočega, tako mirnega. Nikoli se ne premakne; vedno je tam, organizirano in čaka, da dokaže, da vaš urnik ni tako naporen, kar omogočajo stenski koledarji. Vse je razdeljeno v lepo organizirane škatle, zaradi česar je vse pod nadzorom, na nekatere lahko pišete in na druge ne, so bolj za okras in prikrit nadzor časa.

Stenski koledarji

Stenski koledarji prenesejo lahko vse. Na koledar lahko zapišete rojstne dneve, dogodke, sestanke in podobno. Izberete lahko ozke s prostorom za pisanje, široke s kvadrati ali take z lepim slikami brez prostora za pisanje. Velikokrat lahko stenski koledarji vsebujejo imena svetnikov, navedene praznike, Lunine mene ali celo kdaj se kaj naredi na vrtu. Mnogi so namenjeni promociji podjetij, zato se nanje lahko natisne logotip ali lepo sporočilo, ki je vse leto na steni.

Lahko le pogledate na svoj zid in veste, da imate sredin sestanek in večerjo ob 19. uri, v torek, službeno zadevo v sredo zvečer in se boste v četrtek zvečer končno srečali s prijateljem. Vaše življenje bo organizirano in lahko boste pomirjeni. Hkrati lahko s primernimi koledarji obdarite svoje zaposlene ali stranke, na njih pa natisnete vaše fotografije izdelkov, podjetja in podobno, kar bo za vašo ciljno publiko zanimivo, da bodo steno okrasili prav z vašim koledarjem.

Stenski koledarji so na voljo že izdelani na zgornji povezavi, lahko vam natisnejo hitro in cenovno ugodno vaše koledarje na vašo željo glede slik in tudi velikosti koledarjev ter njihovega obsega. Lahko imajo vse mesece na enem listu, na šestih ali dvanajstih listih, kot želite. Lahko se listi trgajo z njih ali pa jih stranke obračajo. Preglejte ponudbo na internetu.