etikete po meri

Okolju prijazne etikete po meri

Eden od ključnih vidikov, ki skrbi za prezentacijo in urejenost podjetja je tudi etikete. Na podlagi dobre izbire si lahko ustvarimo dobro pozicijo na današnjem trgu, kjer je prisotno vedno več izdelkov. Lahko rečemo, da vam kvalitetne etikete po meri pomagajo ohranjati tržno vrednost našega izdelka ali storitve.

Ko se odločamo za izdelavo etikete po meri si je potrebno vzeti nekaj časa in etiketo tudi smiselno oblikovati. Pri tem nam lahko pomaga izkušeno podjetje, ki ima v svoji ponudbi tudi kakovostnega grafičnega oblikovalca. Pri izdelavi etikete po meri se je potrebno zavedati tudi, kako pomembna je izbira pravega materiala iz katerega bo etiketa izdelana. Na podlagi tega bo vaša etiketa dolgo obstojna v vseh pogojih s katerimi se bo naš izdelek srečal.

Prav tako kot tehničnim mora etikete po meri ustrezati tudi funkcionalnim in kakovostnim kriterijem vašega izdelka ali storitve. Tako podjetja na podlagi vašega kriterija določi tudi tisk in obdelavo etikete. Potrebno je določiti tudi namembnost etikete. Vsaka etiketa, ki je izdelana po meri mora tako zadostiti zakonskim predpisom, ki so vezani na področje uporabe, življenjsko dobi izdelka, posebnem pogojem etiketiranja ter izbrani embalaži izdelka.

Naj bodo vaše etikete po meri izdelane kakovostno. Pri tem izbirajte podjetje, ki izbira ustrezne poti delovanja v smeri kakovosti, upoštevanje zahtevanih standardov na področju trajnosti, varovanja okolja in zdravja. Pri tiskanju vedno izbirajte 100 % naravi prijazne tiskarske barve, ki imajo ustrezne certifikate (FDA Foods Standards, ROHS, REACH). Pri svojem delovanju delujte in izbirajte podjetja, ki se zavedajo vpliva odpadnih materialov na okolje. Prav tako pri svojem delu upoštevajte določila ISO standardov in delujte okolju prijazno.

etikete po meri

Pri celotnem svojem poslovanju skrbite za odgovorno obnašanje do naravnega okolja, kar naj bo tudi odraz tako pri izbiri pakirnega materiala kot tudi izdelavi etikete po meri. Zavedajte se, da je ozaveščenost potrošnikov vedno večja in raje posegajo po artiklih in podpirajo podjetja, ki so okolijsko naravnana.