ALU vhodna vrata Satler

Vhodna vrata so pomemben element hiše, saj na obiskovalce naredijo prvi vtis – poskrbite, da bo dober. Predstavljajo ogledalo doma, zato jih izberite premišljeno. Izberite kakovostna, robustna vrata, ki nudijo visoko stopnjo varnosti in onemogočajo vlom. ALU vhodna vrata Satler so vse to, hkrati pa nudijo še več – so funkcionalna, trajna, vizualno privlačna, toplotno izolativna in tako primerna za vse tipe zgradb. Aluminijasta vhodna vrata naše proizvodnje so inovativno izvedena, kar se kaže v posameznih detajlih, ki zagotavljajo še daljšo življenjsko dobo ter neuničljivost.

Izbirate lahko med različnimi modeli, barvami ter izvedbami vrat. Na voljo sta tako standardna, kot tudi ekskluzivna izvedba, primerna za vgradnjo v energijsko varčne objekte. Standardni profilni sistem vrat nudi vrhunske materiale, zahtevne oblikovne možnosti ter se prilagaja v različne sisteme gradenj. Primeren je tudi za prenove. Nadstandardni profili prejšnje nadgrajujejo s skritimi tečaji, trotočkovnim zapiranjem in skritim krilom. Vabimo vas, da si ogledate naše izdelke, nato pa oddate povpraševanje ali pa nas preprosto kontaktirate preko telefona.

Kaj je potrebno vedeti pred izbiro vhodnih vrat?

Vhodna vrata se vsakodnevno soočajo z različnimi temperaturami ter vremenskimi vplivi. Pozimi so izpostavljena mrazu, ledu, snegu ter dežju, poleti pa vročinskim navalom ter poletnim nevihtam. Ravno zato je potrebno izbrati vrata, ki so odporna – v nasprotnem primeru boste imeli veliko dela z njihovim vzdrževanjem. Ker omogočajo vstop v vaš dom, jih izberite premišljeno. Ne izbirajte cenenih modelov, ki jih je mogoče odpreti že z nekaj udarci. Sicer je priporočljivo, da ostanete znotraj zastavljenega finančnega okvirja, vsekakor pa velja pazljivo premisliti, koliko ste dejansko pripravljeni zapraviti zanje. Vrata so dolgoročna naložba, ki bo vas ter vašo družino varovala še mnogo let, zato naj bodo robustna, trdna ter varna. Ne nazadnje je potrebno pred nakupom preveriti tudi toplotno in zvočno izolativnost, ki jo izbrani model vrat nudi. Skrbno izbrana vrata bodo toploto ohranjala v notranjosti doma, hkrati pa preprečevala vstop zvokom iz okolja ter skrbela za mirno bivalno okolje.

Pomembno je tudi, da se izbrana vrata skladajo s celotnim izgledom objekta ter sovpada z osnovnimi elementi hiše. Stil vhodnih vrat naj dopolnjuje ostale stavbne elemente. Predstavlja naj tudi osebnost vaše družine ter, kar je najpomembneje, naj bodo izbrana po vašem okusu. Na voljo imate različne materiale, stile, dizajne ter barve vhodnih vrat, zato je priporočljivo, da preverite ponudbo ter resnično izberete takšna vrata, ki vam najbolj odgovarjajo.

Zakaj so ALU vhodna vrata odlična rešitev?

Kljub temu, da so vhodna vrata lahko izdelana iz različnih materialov, ALU vhodna vrata nudijo ogromno prednosti pred drugimi vrstami. Aluminij je trden material, ki ne rjavi. Zagotavlja stabilnost vrat ter njihovo dolgo življenjsko dobo – brez vzdrževanja. Odporna so na vse vremenske ter temperaturne vplive iz okolja, zagotavljajo dobre toplotno izolativne lastnosti ter skrbijo za udobno bivanje v vašem domu. Nudijo sodoben ter eleganten videz, ki pristaja k najrazličnejšim objektom. V podjetju Satler izdelujemo alu vhodna vrata z različnimi detajli, steklenimi dodatki, v različnih barvah, zato boste med njimi zagotovo našli tudi prava zase.

ALU vhodna vrata so priljubljena odločitev različnih uporabnikov

Za ALU vhodna vrata in okna se odloča čedalje večje število uporabnikov, pa naj gre za lastnike starejših objektov, novogradenj, pa tudi energetsko varčnih objektov, ki izpolnjujejo stroge kriterije energijske učinkovitosti. Izkazala so se tudi kot odlična rešitev za komercialne in poslovne stavbe. Skozi čas se je postopek izdelave in obdelave aluminijastih vrat močno spremenil ter nadgradil. Kupci v preteklosti so imeli na voljo le siva vrata, dandanes pa imajo na voljo najrazličnejše barvne možnosti.